Nicky-Greven

Nicky Greven

In dit artikel lees je:

Aangenaam! Ik ben Nicky Greven, 29 jaar en geboren, getogen en teruggekomen in Hummelo. Op m’n 17e was ik blij dat ik ein-de-lijk mocht gaan studeren en ik deed een dansje bij de ontvangst van de sleutel van m’n studentenkamer. Een paar jaren later danste ik terug de Achterhoek in, want jeetje, wat is het hier goed. Soms moet je even weg zijn om te zien hoe gaaf het ergens is. Inmiddels woon ik alweer een paar jaar samen in mijn eigen Hummelo. Ook tof dat mijn zoontje Viggo nu ook hier op mag groeien!
Door ervaring in het verenigingsleven, als eventmanager, in de sport en inmiddels als projectleider Toerisme en Recreatie voor de provincie Gelderland heb ik een ruim netwerk in de vrijetijdssector. Ik vind het sowieso tof om te netwerken, dus ik ben graag van de partij op feestjes en events in de Achterhoek.

In de Achterhoek heb ik het goed! Door m’n werk zie ik veel van ons land, maar thuiskomen geeft altijd een heerlijk fijn gevoel. Pumps in de hoek van de kamer en lekker gewoon doen. En in de weekenden steevast een biertje, dansje of borreltje met vrienden (o my, wat mis ik dat op het moment). Het gaat goed met de Achterhoek: de laatste jaren druist het van de mooie initiatieven. Door met jongeren te verenigen hoop ik bij te kunnen dragen aan nog zo’n mooi initiatief, de Achterban. Heb je een vraag over de Achterban? Let me know, ik kom graag in contact!

Deel dit bericht:

Bericht informatie:

Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x