kickoff

DE ACHTERBAN TRAPT AF!

In dit artikel lees je:

Op 3 april a.s. zal de officiële lancering van De Achterban uitgebreid gevierd worden in het Amphion te Doetinchem. De afgelopen maanden is een groep actieve Achterhoekse jongeren tussen de 18-35 jaar bezig geweest met het opzetten van een platform dat de spil gaat vormen tussen Achterhoekse jongeren en besluitvormers. Om dit te vieren én om de eerste stappen direct te gaan zetten (want wij willen D’RAN!) willen we alle jongeren én besluitvormers uit de regio van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn en deze middag écht met elkaar in gesprek te gaan. Het belooft een middag te worden waar nog lang over nagepraat zal worden, waarbij we de nodige verrassingen niet uitsluiten..

De Achterban richt zich op de thema’s als Wonen, Werken, Onderwijs en Leefbaarheid. Heb jij als jongere hier een mening over of heb je een goed idee? Laat je stem horen en wees erbij! Met jouw input kunnen we de Achterhoek nog bruisender em mooier maken.

Waar kan ik mij aanmelden?
Save the date en blijf op de hoogte van onze socials en de regionale media! Binnenkort komt de eventpagina online en wordt er meer inhoudelijke informatie gegeven over de invulling van het programma en de verschillende sprekers.

Deel dit bericht:

Bericht informatie:

Abonneer
Abonneren op
guest

3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Martin stor
3 jaren geleden

Ben er graag bij

Martin stor
3 jaren geleden

Ik hoop er te zijn en hopelijk ben ik welkom

3
0
Would love your thoughts, please comment.x