Agenda 23 maart

De bijeenkomst van 23 maart is terug te kijken middels de volgende link:

Opzet en doel rond-de-tafel bijeenkomst 23 maart
Onze eerste rond-de-tafel bijeenkomst van 2021 heeft te maken met wonen. Hier ligt de focus op starterswoningen voor jongeren in de Achterhoek. Tijdens dit gesprek laten wij verschillende jongeren aan het woord die inzichten en ervaringen delen en nieuwe ideeën voorleggen. Zij gaan vervolgens in gesprek met Achterhoekse besluitvormers op dit vakgebied. Vanuit hier ontstaan nieuwe ideeën en initiatieven die we samen een vervolg kunnen geven.

Hoe kan jij meepraten?
De uitzending wordt live in een studio opgenomen. Jongeren en besluitvormers die niet aan tafel zitten kunnen zich online aanmelden en middels een chatfunctie tussendoor meepraten en vragen stellen. Op die manier willen we zo veel mogelijk interactie krijgen. De link naar de online meeting is: https://vimeo.com/event/823335

De agenda

17.30 uur Start van de meeting met Lisanne Halleriet.

17.35 uur Casper Toebes aan het woord over een woononderzoek die is uitgezet onder meer dan 700 jongeren in de Achterhoek.

17.50 uur Tom Geerdink aan het woord. Hij deelt zijn zorgen over de toekomst van Zeddam en zijn ideeën om jongeren in een dorp aan een starterswoning te helpen in de Achterhoek.

18:05 uur De Rabobank aan het woord over CPO trajecten in de Achterhoek. Een kans voor jongeren om samen aan een starterswoning te komen!

18.15 uur Reactie door onder andere Inge Klein Gunnewiek (gemeente Winterswijk) over de inzichten en ideeën. 

18.30 uur Einde van de meeting en follow up: wat gaan we doen met deze ideeën en inzichten en hoe gaan we er een vervolg aan geven?

Uitloop is mogelijk.

Deel dit bericht:

Bericht informatie:

Aanmelden voor deze bijeenkomst?

Vul het formulier in.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x