Agenda 22 juni

Leuk leven in de Achterhoek – 22 juni pizzasessie over Leefbaarheid

In de Achterhoek is het fantastisch leuk leven voor jongeren! Maar hoe kijken jongeren hier zelf eigenlijk tegenaan? Veel jongeren trekken weg uit de Achterhoek om te gaan studeren. En dat studeren is belangrijk! Maar net zo belangrijk is het dat wij de Achterhoek met z’n allen een ontzettend mooie plek laten zijn. Zodat iedereen hier ook weer graag naar terug wil keren na hun studententijd. Dan kunnen wij met alle talenten uit de Achterhoek ons samen inzetten om de Achterhoek een levendige regio te laten zijn. Daarom zijn wij heel benieuwd naar alle toffe ideeën, initiatieven en hersenspinsels van jongeren in de Achterhoek over hoe we de Achterhoek voor iedereen een ontzettend mooie streek laten zijn en willen wij jongeren in de Achterhoek inspireren om met hun ideeën aan de slag te gaan.

Op 22 juni organiseren wij vanaf 18:00 uur een openbare pizzasessie bij Markant Outdoorcentrum in Braamt. Er is pizza, er is een borrel en er zijn voorbeelden van initiatieven opgezet in de Achterhoek door jongeren. Ook zijn er organisaties aanwezig die jongeren met een concreet idee direct verder kunnen helpen om aan de slag te gaan om het idee werkelijkheid te maken.

Erbij zijn? Zet dinsdagavond 22 juni in je agenda en meld je via onderstaand formulier aan. Het programma met sprekers maken wij later deze maand bekend. Wij hopen iedereen te mogen ontvangen op het evenemententerrein in Braamt. Mochten de dan geldende COVID-maatregelen dit niet toestaan, dan zorgen we voor een digitaal alternatief.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Bericht informatie:

Aanmelden voor deze bijeenkomst?

Vul het formulier in.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x