Agenda 13 juli

13 juli zomerborrel met als thema: Leuk leven in de Achterhoek

In de Achterhoek is het ontzettend leuk leven voor jongeren. Maar hoe kijken jongeren hier eigenlijk zelf tegenaan? Op dinsdagavond 13 juli organiseren wij met de Achterban een openbare zomerborrel die geheel in het teken staat van ‘leuk leven in de Achterhoek’.

Vanwege de geldende COVID-maatregelen is er plek voor maximaal vijftig gasten. Registreren via het aanmeldformulier op onze website is daarom verplicht. Wil je zeker zijn van een plek op de gastenlijst, meld je dan op tijd aan.

Tijdens de bijeenkomst vertellen verschillende jongeren over hoe zij zich inzetten om de Achterhoek een prachtige en levendige regio te laten zijn voor iedereen. Met de bijeenkomst hopen wij jongeren met een goed idee in de Achterhoek te inspireren om hun idee om te zetten in werkelijkheid. Tegelijkertijd gaan wij graag met bestuurders, beleidsmakers en ondernemers in gesprek om te laten zien welke ideeën en initiatieven er onder jongeren in de Achterhoek leven.   

Tijn Spekkink vertelt over hoe hij een idee voor een rebels biertje uit de Achterhoek omzette tot werkelijkheid, Taco Anneveldt doet zijn idee voor een Urban Sportpark in de Achterhoek uit de doeken en Dyon Temming gaat uitgebreid in op hoe hij aan zijn droom werkt om een avontuurlijk en leefbaar landschap in de Achterhoek te creëren waar het ecosysteem en de menselijke activiteiten in balans zijn met elkaar.

Daarnaast zijn de Leefbaarheidsalliantie Gelderland en Stichting Pak An aanwezig om jongeren met een goed idee voor de Achterhoek direct verder te helpen om in contact te komen met de juiste mensen die hen verder kunnen helpen.

Erbij zijn? Meld je via het aanmeldformulier onderaan deze pagina aan en kom dinsdagavond 13 juli om 18:00 uur naar Markant Outdoorcentrum in Braamt. De eerste pizza en het eerste glas Nathals staan klaar en zijn op onze kosten, daarna is er tegen betaling uiteraard meer te verkrijgen.

Datum:            13 juli 2021

Tijd:                 Inloop vanaf 17: uur, programma 18:00 – 20:00 uur

Locatie:           Markant Outdoorcentrum, Gildeweg 7, 7047 AR Braamt

Let op: Vanwege COVID is het verplicht om je vooraf aan te melden via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Het gaat hier om een gesloten bijeenkomst. Uiteraard gelden alle maatregelen om de verspreiding van COVID te voorkomen.

Deel dit bericht:

Bericht informatie:

Aanmelden voor deze bijeenkomst?

Vul het formulier in.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x