Aanmelden Kick-Off gestart!

De Achterban wordt een stichting en op 3 april vindt de officiële Kick-Off plaats in de beste schouwburg van Nederland; het Amphion! Tijdens deze Kick-Off zullen wij op geheel eigen wijze een tof programma neerzetten waarbij de onderwerpen Wonen, Werken, Leefbaarheid én onderwijs centraal komen te staan. Hierbij willen wij (jongeren) in gesprek gaan met Achterhoekse besluitvormers en professionals. Dit op een informele manier waarbij Achterhoekse gezelligheid en een goede vrijdagmiddagborrel niet kan ontbreken! Dus ben jij jong, trots op de Achterhoek en wil je meedenken over actuele thema’s die van onmisbaar belang zijn voor jongeren in de regio? Meld je dan HIER aan.

Het evenement duurt van 16:00 uur tot 19:00 uur en is gratis te bezoeken, er wordt nog gekeken voor een afterparty in de stad!

De-Achterban

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook

Reageer op dit artikel

avatar
  Abonneer  
Abonneren op